banner

Ariel Professional Vloeibaar Wasmiddel Regular (4 x 2,475L)

Ariel - Professional Vloeibaar Wasmiddel Regular (4 x 2,475L)
Ariel - Professional Vloeibaar Wasmiddel Regular (4 x 2,475L)
Ariel - Professional Vloeibaar Wasmiddel Regular (4 x 2,475L)
Koop meer, bespaar meer!
11%korting tov adviesprijs*
75.99/ 1 box = 4 x 55 wasbeurten
€ 0.35 /Wasbeurt
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Ariel Professional Vloeibaar Wasmiddel Regular is de ideale keuze voor wie streeft naar perfect schone was met minimale inspanning. Dit krachtige vloeibare wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en biedt uitstekende reinigingsprestaties, zelfs bij de meest hardnekkige vlekken en vuil. Ariel Professional Vloeibaar Wasmiddel dringt diep door in de vezels van je kleding om hardnekkig vuil, vlekken en geuren effectief te verwijderen. Het is bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik, omdat het consistent betrouwbare resultaten levert, zelfs bij lage temperaturen. Dit betekent dat je niet alleen schoon wasgoed krijgt, maar ook energie bespaart door te wassen op lagere temperaturen. De geavanceerde formule van Ariel Professional zorgt ervoor dat kleuren helder blijven en witten stralend wit. Het beschermt de texturen en kleuren van je kleding, waardoor ze langer mooi blijven, was na was. Bovendien laat dit wasmiddel je wasgoed heerlijk fris ruiken, met een langdurige geur die je elke keer opnieuw doet genieten van je schone was. Dankzij de vloeibare formule is Ariel Professional gemakkelijk te doseren en mengt het zich snel met water, wat zorgt voor een gelijkmatige verdeling en een grondige reiniging zonder achterblijvende resten. Het is geschikt voor alle soorten wasmachines en kan gebruikt worden voor zowel witte als gekleurde was. Voor wie professionele kwaliteit in de eigen wasroutine wil integreren, is Ariel Professional Vloeibaar Wasmiddel Regular de perfecte keuze. Het biedt de kracht en betrouwbaarheid die je nodig hebt om je wasgoed er altijd op zijn best uit te laten zien en fris te laten ruiken. Vertrouw op Ariel Professional voor een vlekkeloze was, keer op keer.

Product Specificaties

Merk: Ariel Naam: Professional Vloeibaar Wasmiddel Regular (4 x 2,475L) Over: Ariel - Professional Vloeibaar Wasmiddel Regular (4 x 2,475L) Inhoud: 4 x EAN:8006540996171

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar

Ariel Professional Color 4,05L 8006540996102
Ariel Professional Color 4,05L 8006540996102
tot 42% korting
29,99/box (1st)*