banner

Lenor Wasverzachter Katoen Fris (8 x 987ml)

Lenor - Wasverzachter Katoen Fris (8 x 987ml)
Lenor - Wasverzachter Katoen Fris (8 x 987ml)
Lenor - Wasverzachter Katoen Fris (8 x 987ml)
Koop meer, bespaar meer!
33%korting tov adviesprijs*
43.90/ 1 box = 8 x 47 wasbeurten
€ 0.12 /Wasbeurt
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Lenor Wasverzachter Katoen Fris is een hoogwaardige wasverzachter die je wasgoed niet alleen zacht maakt, maar ook een heerlijke, langdurige frisheid geeft. De geur van Katoen Fris is geïnspireerd op de natuurlijke, zuivere frisheid van schone katoenen lakens die buiten in de zon drogen. Deze verfrissende geur zorgt voor een gevoel van comfort en welzijn elke keer als je je gewassen kleding draagt. Wat Lenor Wasverzachter Katoen Fris bijzonder maakt, is de innovatieve formule die ontworpen is om de vezels van je kleding te verzorgen en te beschermen. Het voorkomt dat stoffen stug worden en vermindert kreukels, waardoor strijken makkelijker wordt en je kleding er langer als nieuw uitziet. Daarnaast biedt Lenor Wasverzachter antistatische eigenschappen, wat helpt om statische elektriciteit in synthetische stoffen te verminderen. Dit maakt je kleding comfortabeler om te dragen en helpt om pluisvorming en statische plakkerigheid te voorkomen. De langdurige frisheid van Lenor Katoen Fris betekent dat je kleding, beddengoed en handdoeken tot wel een week lang heerlijk blijven ruiken, zelfs als ze in de kast liggen. Dit zorgt ervoor dat elke keer dat je je kasten opent, je begroet wordt met een aangename, frisse geur. Kortom, Lenor Wasverzachter Katoen Fris biedt een uitgebreide verzorging voor je wasgoed, waardoor het zachter, frisser en comfortabeler wordt. Het is een ideale keuze voor iedereen die niet alleen schone, maar ook heerlijk ruikende en zachte kleding waardeert.

Product Specificaties

Merk: Lenor Naam: Wasverzachter Katoen Fris (8 x 987ml) Over: Lenor - Wasverzachter Katoen Fris (8 x 987ml) Inhoud: 8 x EAN:8006540888414
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.