banner

Febreze 3Volution Refills Peony & Cedar(10 x 20ml)

Febreze - 3Volution Refills Peony & Cedar(10 x 20ml)
Febreze - 3Volution Refills Peony & Cedar(10 x 20ml)
Febreze - 3Volution Refills Peony & Cedar(10 x 20ml)
Koop meer, bespaar meer!
23%korting tov adviesprijs*
45.90/ 1 box = 10 x 20mL
€ 229.50 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Febreze 3Volution Refills Peony & Cedar biedt een innovatieve en langdurige oplossing voor het verfrissen van je huis met een betoverende geurcombinatie. Deze navullingen zijn speciaal ontworpen voor gebruik met de Febreze 3Volution elektrische geurverspreider, die ervoor zorgt dat je huis continu wordt gevuld met een heerlijke geur die nooit vervaagt. De geur van Peony & Cedar combineert de delicate, bloemige tonen van pioenrozen met de warme, aardse nuances van cederhout. Dit zorgt voor een harmonieuze en verfijnde geurbeleving die zowel verfrissend als ontspannend werkt. De bloemige frisheid van pioenrozen brengt een vleugje lente in je huis, terwijl de diepe, rustgevende geur van cederhout een gevoel van comfort en sereniteit creëert. Wat de Febreze 3Volution Refills uniek maakt, is de geavanceerde technologie die om de 45 minuten automatisch schakelt tussen drie complementaire geuren. Hierdoor blijft je neus continu nieuwe geurimpulsen ontvangen en wordt geurblindheid voorkomen. Dit zorgt ervoor dat je de geur de hele dag door blijft ruiken en waarderen. Deze navullingen zijn eenvoudig in gebruik: je plaatst ze gewoon in de 3Volution geurverspreider en steekt deze in een stopcontact. Elke navulling gaat tot wel 90 dagen mee bij gebruik van 12 uur per dag op de laagste stand, wat zorgt voor langdurige frisheid zonder dat je er constant aan hoeft te denken. Naast het verspreiden van een heerlijke geur, werkt Febreze ook actief om onaangename geuren te neutraliseren, in plaats van ze alleen te maskeren. Dit zorgt voor een werkelijk frisse en aangename omgeving in je hele huis. Febreze 3Volution Refills Peony & Cedar zijn perfect voor elke ruimte in je huis, van de woonkamer tot de slaapkamer, en bieden een eenvoudige manier om je huis altijd fris en uitnodigend te laten ruiken. Dankzij de combinatie van geavanceerde technologie en verfijnde geuren, biedt Febreze een superieure geurervaring die je huis naar een hoger niveau tilt.

Product Specificaties

Merk: Febreze Naam: 3Volution Refills Peony & Cedar(10 x 20ml) Over: Febreze - 3Volution Refills Peony & Cedar(10 x 20ml) Inhoud: 10 x EAN:8006540020197

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Na gebruik de handen afspoelen.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.