banner

Febreze 3Volution Refills Crocus & Bluebell (10 x 20ml)

Febreze - 3Volution Refills Crocus & Bluebell (10 x 20ml)
Febreze - 3Volution Refills Crocus & Bluebell (10 x 20ml)
Febreze - 3Volution Refills Crocus & Bluebell (10 x 20ml)
Koop meer, bespaar meer!
23%korting tov adviesprijs*
45.90/ 1 box = 10 x 20mL
€ 229.50 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Febreze 3Volution Refills Crocus & Bluebell biedt een sublieme geurervaring die je huis een frisse, uitnodigende sfeer geeft. Deze navullingen zijn speciaal ontworpen voor gebruik met de Febreze 3Volution elektrische geurverspreider, die geavanceerde technologie gebruikt om je huis continu te voorzien van een heerlijke geur. De geur van Crocus & Bluebell is een prachtige mix van bloemige noten die doen denken aan een lentewandeling door een bloeiende tuin. De zachte, frisse geur van krokussen combineert perfect met de delicate, licht zoete geur van blauwe klokjes, wat een harmonieuze en verkwikkende geurbeleving creëert. Deze geur brengt de schoonheid van de lente naar binnen en vult je huis met een natuurlijke, bloemige frisheid. Febreze 3Volution Refills onderscheiden zich door hun unieke technologie die automatisch om de 45 minuten schakelt tussen drie complementaire geuren. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat je de geur continu blijft ruiken zonder eraan gewend te raken, waardoor een constante, aangename geurbeleving in je huis wordt gegarandeerd. Het gebruik van de 3Volution Refills is eenvoudig: plaats de navulling in de 3Volution geurverspreider en steek deze in een stopcontact. Elke navulling gaat tot wel 90 dagen mee bij gebruik van 12 uur per dag op de laagste stand, wat zorgt voor langdurige frisheid zonder dat je regelmatig hoeft bij te vullen. Naast het verspreiden van een verfijnde geur, neutraliseert Febreze ook actief onaangename geuren in plaats van ze alleen te maskeren. Dit zorgt voor een werkelijk frisse en aangename omgeving in je hele huis. De Febreze 3Volution Refills Crocus & Bluebell zijn ideaal voor elke ruimte, van de woonkamer tot de slaapkamer, en bieden een eenvoudige en effectieve manier om je huis altijd fris en uitnodigend te laten ruiken. Dankzij de combinatie van verfijnde geuren en geavanceerde technologie, biedt Febreze een superieure geurervaring die je huis tot een ware oase van frisheid maakt.

Product Specificaties

Merk: Febreze Naam: 3Volution Refills Crocus & Bluebell (10 x 20ml) Over: Febreze - 3Volution Refills Crocus & Bluebell (10 x 20ml) Inhoud: 10 x EAN:8006540235249

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Na gebruik de handen afspoelen.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.