banner

Ariel Allin1 Pods Alpine (3 x 38 Pods)

Ariel - Allin1 Pods Alpine (3 x 38 Pods)
Ariel - Allin1 Pods Alpine (3 x 38 Pods)
Ariel - Allin1 Pods Alpine (3 x 38 Pods)
Koop meer, bespaar meer!
57%korting tov adviesprijs*
48.99/ 1 box = 3 x 38 wasbeurten
€ 0.43 /Wasbeurt
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Ariel Allin1 Pods Alpine is een innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing voor al je wasbehoeften. Deze pods combineren de kracht van meerdere wasmiddelen in één handige capsule, wat zorgt voor een uitzonderlijk schone en frisse was. Ariel Allin1 Pods Alpine bieden een ongeëvenaarde reiniging met een verfrissende geur geïnspireerd op de frisse lucht van de Alpen. De Allin1 Pods van Ariel zijn ontworpen om het wasproces eenvoudiger en efficiënter te maken. Elke pod bevat precies de juiste hoeveelheid geconcentreerd wasmiddel, waardoor je nooit meer hoeft te doseren. Dit elimineert verspilling en zorgt voor consistent schone resultaten bij elke wasbeurt. De pods lossen volledig op, zelfs bij lage temperaturen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel koude als warme wasprogramma's. Een van de belangrijkste voordelen van Ariel Allin1 Pods Alpine is hun krachtige formule. Deze pods zijn samengesteld om diep in de vezels van je kleding door te dringen en hardnekkige vlekken zoals vet, olie, modder, en voedsel effectief te verwijderen. De multi-compartiment technologie zorgt ervoor dat de ingrediënten apart blijven tot het moment van wassen, wat de effectiviteit van elk ingrediënt maximaliseert en zorgt voor een optimale waservaring. De Alpine geur van Ariel Allin1 Pods voegt een extra dimensie toe aan je wasbeurt. Deze verfrissende geur doet denken aan de schone, frisse lucht van de bergen en laat je kleding langdurig fris ruiken. Dit zorgt voor een aangename geurervaring elke keer dat je je kleding draagt. Ariel Allin1 Pods Alpine zijn geschikt voor alle soorten textiel, van katoen en synthetische stoffen tot fijne was en gemengde materialen. Dit maakt ze een veelzijdige keuze voor al je wasbehoeften. De pods zijn ook compatibel met verschillende soorten wasmachines, waardoor ze een handige optie zijn voor elk huishouden. Het gebruik van Ariel Allin1 Pods Alpine is eenvoudig: plaats gewoon een pod in de trommel van je wasmachine voordat je je wasgoed toevoegt. De pod lost volledig op tijdens de wascyclus en zorgt voor een grondige reiniging zonder residu achter te laten. Kortom, Ariel Allin1 Pods Alpine bieden een krachtige, gemakkelijke en effectieve manier om je wasgoed schoon en fris te houden. Met hun innovatieve formule en verfrissende geur, zijn deze pods de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke wasoplossing. Vertrouw op Ariel Allin1 Pods Alpine voor een stralend schone en heerlijk ruikende was, elke keer weer.

Product Specificaties

Merk: Ariel Naam: Allin1 Pods Alpine (3 x 38 Pods) Over: Ariel - Allin1 Pods Alpine (3 x 38 Pods) Inhoud: 3 x EAN:8001090283009

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Zak goed sluiten.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar