banner

Timotei Conditioner Green Tea Pure (6 x 300ml)

Timotei - Conditioner Green Tea Pure (6 x 300ml)
Timotei - Conditioner Green Tea Pure (6 x 300ml)
Timotei - Conditioner Green Tea Pure (6 x 300ml)
Koop meer, bespaar meer!
17%korting tov adviesprijs*
19.99/ 1 box = 6 x 300mL
€ 11.11 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Timotei Conditioner Green Tea Pure biedt een verfrissende en natuurlijke verzorging voor je haar, doordrenkt met de zuiverende kracht van groene thee. Deze conditioner is speciaal samengesteld om je haar te hydrateren, te voeden en tegelijkertijd een verfrissende sensatie te geven. De formule van Timotei Conditioner Green Tea Pure omvat de voordelen van groene thee, bekend om zijn antioxidante eigenschappen en verfrissende aroma. Deze conditioner helpt je haar te voeden en te revitaliseren, terwijl het tegelijkertijd de natuurlijke glans behoudt en het haar zacht en soepel maakt. Deze conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik en kan worden toegepast op alle haartypes. Het zorgt voor een zachte verzorging die het haar makkelijker doorkambaar maakt, waardoor het glad en stralend wordt zonder het te verzwaren. Timotei Conditioner Green Tea Pure is gemakkelijk te gebruiken: breng een kleine hoeveelheid aan op gewassen en nat haar, masseer het zachtjes in de lengtes en punten en spoel het grondig uit na een korte inwerktijd. Voor het beste resultaat, gebruik het in combinatie met de bijpassende shampoo uit de Timotei Green Tea Pure lijn. Deze conditioner biedt niet alleen een doeltreffende verzorging, maar ook een verfrissende ervaring voor je haar. Het is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een natuurlijke manier om het haar te voeden en te laten stralen met de verfrissende voordelen van groene thee. Ingredienten: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, Lactic Acid, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Maltodextrin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum, Sodium Chloride, Sodium Chloride .

Product Specificaties

Merk: Timotei Naam: Conditioner Green Tea Pure (6 x 300ml) Over: Timotei - Conditioner Green Tea Pure (6 x 300ml) Inhoud: 6 x EAN:8710522643914
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar