banner

Timotei Conditioner Hydraterend - Kokosmelk & Aloe Vera (6 x 300ml)

Timotei - Conditioner Hydraterend - Kokosmelk & Aloe Vera (6 x 300ml)
Timotei - Conditioner Hydraterend - Kokosmelk & Aloe Vera (6 x 300ml)
Timotei - Conditioner Hydraterend - Kokosmelk & Aloe Vera (6 x 300ml)
Koop meer, bespaar meer!
17%korting tov adviesprijs*
19.99/ 1 box = 6 x 300mL
€ 11.11 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Timotei Conditioner Hydraterend met Kokosmelk & Aloë Vera biedt een weelderige en hydraterende verzorging voor je haar, doordrenkt met de voedende kracht van kokosmelk en de kalmerende eigenschappen van aloë vera. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om je haar diep te hydrateren, te voeden en zijdezacht te maken. De formule van Timotei Conditioner Hydraterend combineert de voedende eigenschappen van kokosmelk met het kalmerende effect van aloë vera. Kokosmelk staat bekend om zijn hydraterende en verzachtende werking, terwijl aloë vera de hoofdhuid kalmeert en het haar versterkt en voedt. Deze conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik en is ideaal voor droog of beschadigd haar dat behoefte heeft aan extra hydratatie en voeding. Het biedt een diepe, intensieve verzorging die het haar glad en zijdezacht maakt, terwijl het de natuurlijke glans herstelt. Timotei Conditioner Hydraterend met Kokosmelk & Aloë Vera is eenvoudig te gebruiken: breng een kleine hoeveelheid aan op gewassen en nat haar, masseer het zachtjes in de lengtes en punten en spoel het grondig uit na een korte inwerktijd. Voor optimale resultaten kun je het combineren met de bijpassende shampoo uit de Timotei Hydraterend lijn. Deze conditioner biedt niet alleen een diepgaande hydratatie, maar ook een zijdezachte en verzorgende ervaring voor je haar. Het is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een natuurlijke manier om het haar te voeden en te laten stralen met de voordelen van kokosmelk en aloë vera. Ingrediënten: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sine Adipe Lac (Nonfat Dry Milk), Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum (Fragrance), Behentrimonium Chloride, Lactic Acid, Dipropylene Glycol, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Benzyl Alcohol, Coumarin, Limonene, Linalool.

Product Specificaties

Merk: Timotei Naam: Conditioner Hydraterend - Kokosmelk & Aloe Vera (6 x 300ml) Over: Timotei - Conditioner Hydraterend - Kokosmelk & Aloe Vera (6 x 300ml) Inhoud: 6 x EAN:8710522643891

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Ingrediënten: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sine Adipe Lac (Nonfat Dry Milk), Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum (Fragrance), Behentrimonium Chloride, Lactic Acid, Dipropylene Glycol, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Benzyl Alcohol, Coumarin, Limonene, Linalool.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar